Cautare

57533 de rezultate pentru "cantece pentru nicoleta" (5.55 secunde)
Dupa mai multe proteste si amenintari, am reusit sa primim salariile pentru lunile februarie si martie, insa, din aprilie si pana in prezent, continuam sa muncim fara salarii.
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S.
Tudorici a precizat ca ar fi fost sanctionat pentru ca "ar fi avut indrazneala" sa candideze in octombrie 2005 la presedintia organizatiei PD din Campulung Moldovenesc. ... Viceprimarul a subliniat ca motivele pentru care au fost exclusi "sunt puerile si inexistente".
Potrivit lui Olteanu, Comisia juridica ar fi invocat faptul ca nu are mijloacele tehnice necesare pentru a viziona DVD-ul transmis de conducerea Camerei si pentru a lua o decizie.
Deputatul PD de Cluj Daniel Buda considera ca organizarea unui referendum pentru autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc este neconstitutionala. Deputatul democrat condamna intr-un comunicat orice demers de organizare a unui referendum pentru autonomia teritorial-etnica a ¥inutului Secuiesc, considerandu-l neconstitutional, intrucat aduce atingere caracterului unitar si indivizibil al statului.
15.011, din 22 februarie 2007, prin care sunt stabilite conditiile pentru acces in sediul municipalitatii, politista comite o grava eroare, intrucat in document nu exista nici un soi de discriminare intre persoanele care solicita biletul de voie pe oricare dintre usi, personal sau in interes de serviciu, si nu sunt mentionate cuvintele "jurnalisti", "ziaristi", "presa", "mass-media" sau oricare alta notiune din vocabularul limbii romane tangenta cu breasla ziaristilor.
Serbarile Galatiului vor cuprinde concursuri de tenis si gimnastica aplicativa, o expozitie de masti si una de icoane la Colegiul National "Vasile Alecsandri", spectacole de teatru la Teatrul Dramatic "Fani Tardini", la care se adauga distribuirea de pachete pentru 50 de copii, beneficiari ai Centrului de Zi.
In conditile in care ISJ nu poate angaja paznici, pentru ca aceste posturi nu au fost pevazute in statele de plata, iar Ministerul Educatiei nu a prevazut bani pentru acest aspect, singura solutie raman bugetele primariilor.
La Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta, aproape in fiecare saptamana se schimba sefii. ... In aceasta perioada nu am luat decizii mai importante, dar am asigurat activitatea actiunilor curente ale DADR", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Gheorghe Pascu, care a mai adaugat ca "azi (ieri - n.
Primarii din cele 58 de comune constantene s-au intalnit vineri la Constanta, pentru a participa la lucrarile sesiunii ordinare a Adunarii generale a Filialei Judetene a Asociatiei Comunelor din Romania (ACoR).
"Am gasit un colectiv bine inchegat, un sindicat solid, oameni care asteptau sa vina noua conducere, pentru a continua sa asigure buna functionare a aeroportului", a declarat, pentru cotidianul "Replica", noul director al Aeroportului Kogalniceanu, Cristian Pavalasc. ... 000 lei pentru terminalul propriu-zis si 450.
Desi in legislatia romaneasca nu exista reglementari privind actul de administratie in situatia data la Craiova, 19 dintre consilierii municipali prezenti ieri in plen au considerat prin vot secret ca este necesara delegarea atributiilor primarului "interzis" pentru ca activitatea primariei sa nu fie blocata.
Regia de Termoficare nu poate acoperi datoriile catre furnizori, nici daca incaseaza toate creantele de la debitori In ultima sedinta din acest mandat, Consiliul Local Craiova a dat un vot de blam pentru modul in care a fost gestionata situatia la Regia Autonoma de Transport (RAT) Craiova si Regia de Termoficare Craiova.
Administratorul unei firme constantene este cercetat penal pentru inselaciune, dupa ce oamenii legii au strans dovezi ca ar fi eliberat file cec fara acoperire.
Punerea in practica a proiectului, pentru care se vor cheltui in jur de 100.000 de euro, se face in parteneriat cu Primaria Galati.
Pentru o parte din ele am dispus o serie de masuri, iar pentru nerespectarea repausului saptamanal al angajatilor si munca la negru am amendat societatea cu 5. 000 de lei", a precizat, pentru cotidianul "Replica", Daniela Neagu, director coordonator-adjunct la ITM Constanta.
Dupa ce saptamana trecuta, inspectorii de la ITM au gasit unele nereguli la terasa "Cuptorul cu placinte" din Satul de Vacanta, acestia au descins din nou la respectiva locatie, pentru a verifica modul cum au fost indeplinite masurile dispuse.
fostul ministru de Finante, Gheorghe Pogea, secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Gratiela Iordache, si consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, fostul ministru al Integrarii, Ene Dinga, si Nicoleta Dumitrean.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Fostul actionar al echipei Dinamo se pare ca o sa devina pentru a saptea oara tatic, in luna iunie. Iubirea dintre el si Pelinel a fost destul de mare pentru ca acestia si-au dorit sa aiba un copil impreuna.
google-analytics.com